Na 36. Sjednici Općinskog vijeća Žepče, koja je održana 31.05.2016. godine, jednoglasno je donesena Odluka o osnivanju poslovne zone „Golubinja“.

Opširnije...

Općina Žepče potpisala je ugovor sa poduzećem „LetMeDo“ d.o.o. iz Osijeka o uvođenju CityHub aplikacije za područje općine Žepče čime se svrstala među mali broj općina u Europi koji nastoje postati tzv. pametni gradovi. Ugovor je potpisan na dvije godine a zajedno ga financiraju Općina Žepče i JP „Komunalno“ Žepče.

Opširnije...

 

U organizaciji Udruženja privrednika Biznis centar Jelah Tešanj, u četvrtak, 19.05.2016. u Tešnju je otvoren 12. Sajam privrede "Biznis 2016". Sajam traje od 19.05. do 22.05. 2016.

Opširnije...

U okviru EU projekta COBEAR, koji u partnerstvu provode TRA- Agencija za razvoj općine Tešanj, RAŽ- Razvojna agencija Žepče, Općina Teslić – Odsjek za razvoj, i udruženje privrednika „Biznis Centar“ Jelah – Tešanj, jedna od aktivnosti podrške izvoznicima jesu i stručni seminari prema specifičnim potrebama proizvodnih sektora obuhvaćenih projektom.

Opširnije...

Općina Žepče dobitnica je prestižnog BFC certifikata o povoljnom poslovnom okruženju što je ovu lokalnu samoupravu svrstalo među najbolje investicione destinacije u jugoistočnoj Europi.

Opširnije...

Razvojna agencija Žepče je, u suradnji sa srednjim školama, pripremila Vodič za upis u srednju školu u općini Žepče.

Opširnije...

Dana 22.04.2016.godine u Zenici je održan seminar o završetku projekta „Projekt poboljšanja životnih uvjeta na selu (Rural Livelihoods’ Development project; RLDP: IFAD Lo -722-BA).

Opširnije...

Razvojna agencija Žepče odazvala se pozivu da nazoči na panel diskusiji "Povezivanje obrazovnog sustava s potrebama tržišta rada", koja je imala za cilj definiranje pojedinačnih uloga i odgovornosti ključnih aktera kako bi se u narednom razdoblju unaprijedio nastavni proces kroz otvaranje mogućnosti izravnijeg uključivanja poduzeća u provođenje jednog dijela praktične nastave.

Opširnije...

U četvrtak, 14.04.2016. u Sali OV Žepče, Razvojna agencija Žepče je organizirala sastanka predstavnika tvrtke Betaware iz Osijeka sa predstavnicima općina Žepče i Usora i predstavnicima komunalnih poduzeća iz navedenih općina.

Opširnije...


Vlada Zeničko-dobojskog kantona usvojila je Odluku o uvođenju metodologije za izradu Proračuna za građane koji se odnosi na 2016. godinu. Na ovaj način je učinjen korak više u pogledu transparentnog rada i trošenja javnog novca. Nositelj aktivnosti bilo je Ministarstvo financija, a resorni ministar Andrej Kajić podsjeća da se radi o pojednostavljenom i ilustriranom prikazu određenih dijelova dokumenta Proračuna ZDK.

Opširnije...

Info

RAŽ Agencija-Program "Žepački Obrtnik"

Adresa: Ul. Prva bb- zgrada Doma kulture

Broj telefona: 032 880 273

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ime odgovorne osobe za kontakt: Branka Janko , direktorica

Anketa

Kako vam se sviđa projekat "Žepački obrtnik"?

Odličan! - 96.8%
Vrlodobar! - 1.3%
Dobar! - 0.6%
Zadovoljava! - 0%
Loš! - 1.3%

Ukupno glasova: 156
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: 11 Sij 2014 - 18:39
Scroll to Top