POZIV ZA ŽEPČAKE U DIJASPORI

 

Projekt financira Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BIH (Sektor za iseljeništvo Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH), a sufinanciraju Općina Žepče i Razvojna agencija Žepče. Suradnici na projektu su kompanije “Praha” d.o.o. i “Kamin Studio” d.o.o. Žepče čiji su vlasnici podrijetlom iz općine Žepče, ali godinama žive u Češkoj i Norveškoj.

Opći cilj projekta je uspostavljanje i održavanje aktivne veze s dijasporom u cilju iskorištenja zajedničkih gospodarskih i ljudskih potencijala koji će doprinijeti održivom gospodarskom razvoju općine Žepče.

Očekivani rezultati projekta su: ojačani informativno-komunikacijski kapaciteti lokalne samouprave u uključivanju dijaspore u lokalni razvoj i promociju investicija; uspostavljeni mehanizmi za poslovno povezivanje i razmjenu znanja i iskustva između predstavnika dijaspore i privatnog sektora koji posluje u općini Žepče; i promovirani investicijski i potencijali općine Žepče u zemljama Europske unije u cilju privlačenja stranih investicija.

Ovim putem pozivamo sve žepčake iz dijaspore da nam se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. jave sa sljedećim kontakt podacima:

  • ime i prezime,
  • kontakt telefon i email,
  • lokacija u dijaspori,
  • odakle potječu iz Žepča.

Dostavljeni podatci će biti korišteni za implementaciju aktivnosti projekta koje će uključivati izradu interaktivnog web portala za bržu komunikaciju i povezivanje s dijasporom općine Žepče, uspostavu online baze s podacima o kompanijama iz općine Žepče i bh dijaspore, o nevladinim udrugama koje čuvaju kulturu i običaje naroda općine Žepče, i o pojedincima koji svojim primjerom doprinose razvoju općine Žepče.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a više informacija o samom projektu možete na sljedećem linku Priopćenje: Projekt općine Žepče "Partnerstvo s dijasporom" kao i na facebook stranici Žepče i dijaspora.

Info

RAŽ Agencija-Program "Žepački Obrtnik"

Adresa: Ul. Prva bb- zgrada Doma kulture

Broj telefona: 032 880 273

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ime odgovorne osobe za kontakt: Branka Janko , direktorica

Anketa

Kako vam se sviđa projekat "Žepački obrtnik"?

Odličan! - 96.8%
Vrlodobar! - 1.3%
Dobar! - 0.6%
Zadovoljava! - 0%
Loš! - 1.3%

Ukupno glasova: 156
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: 11 Sij 2014 - 18:39
Scroll to Top